Poli E-Fest a reprezentat un moment de referință în industria jocurilor video, transformând conceptul familiar de “LAN Party” într-o experiență inovatoare și captivantă.

Cu mândrie, POLI E-Fest, cea mai amplă și anticipată competiție de jocuri video din țară, a luat startul în cadrul primei ediții, desfășurată în perioada 30 martie – 2 aprilie 2023, în incinta prestigioasei Universități Politehnica din București. Acest eveniment a cucerit atenția pasionaților de gaming și a entuziasmat participanții prin premiile generoase, în valoare de peste 20.000 de euro.

Campusul Universității Politehnica a devenit epicentrul energiei și adrenalinei, unde tineri elevi și studenți au convergat din diverse colțuri ale țării pentru a-și măsura puterile în fața unei provocări deosebite – câștigarea premiilor în valoare de peste 20.000 de euro, aflate în joc în cadrul acestui festival inovator. Competiția a adus în prim-plan cinci disciplini extrem de populare: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA 23, PUBG Mobile și Valorant.

Într-o frumoasă colaborare dintre Universitatea Politehnica din București și Asociația Studenților, evenimentul a fost conturat și organizat pentru a crea o experiență memorabilă pentru toți cei implicați. Meciurile pasionante au prins viață prin transmisiuni live, îmbogățite de comentariile și analizele atente ale jucătorilor profesioniști, aducând un plus de autenticitate și profunzime competiției. Pe lângă acest aspect, prezența unor personalități de marcă din lumea gaming-ului și a influencerilor din România a adus o notă specială evenimentului, promovând astfel pasiunea pentru jocuri video și încurajând tinerii să-și urmărească visele.

În concluzie, Poli E-Fest a redefinit modul în care privim evenimentele de gaming și a oferit o platformă vibrantă și dinamică pentru promovarea talentelor din industrie, contribuind la consolidarea comunității de jucători și la încurajarea dezvoltării pasiunii pentru jocurile video.