Unul din evenimentele de tradiție marca AS Poli, Poli Engineer Camp a debutat cu prima ediție în perioada 16-19 sept 2021. Membrii entuziaști ai asociației s-au adunat pentru acest eveniment special, plini de nerăbdare și entuziasm pentru 4 zile pline de aventuri și activități ce aveau să consolideze legăturile dintre ei.

 

Activitățile pe parcursul celor 4 zile au constat într-o serie de jocuri distractive atât de echipă, cât și individuale, menite să îmbine distracția cu obiectivele de învățare. Echipele activităților au fost create într-un mod aleatoriu, astfel cei prezenți au avut ocazia să lege prietenii de lungă durata și să rămână cu amintiri de neuitat.

 

De asemenea, participanții au avut ocazia de a li se prezenta o retrospectivă a activității asociației din timpul anului universitar, dar și de a afla despre noutățile ce aveau să urmeze pentru întreaga asociație.

 

Experiența Poli Engineer Camp ediția I a fost una ce a marcat startul unei tradiții unice a asociației, fiind considerat cel mai renumit și așteptat eveniment de către toți voluntarii AS Poli.