De la patima trăirii competiției la victoria finală, spiritul sportiv și fair-play-ul fac diferența, de aceea, AS POLI lansează o nouă provocare – Campionatul de fotbal PoliSummer Cup!

Secretele efortului sportiv sunt exprimate prin creșterea confortului psihic, a condiției fizice și prin stabilirea relațiilor inter-umane. Motiv pentru care, obiectivul evenimentului este de a aduce laolaltă talentele atletice ale studenților din Universitatea POLITEHNICA din București și nu numai, unite de aceeași pasiune pentru sport, chiar și în situația pandemică actuală.

Activitatea sportivă se desfășoară pe parcursul a două zile la terenul de fotbal Sport Arena, iar spiritul dinamic al echipelor participante este sporit de susținerea necontenită prin aplauze și cântece de încurajare ale publicului, creându-se, astfel, o atmosferă demnă de tribunele campionatului.

Stimularea interesului pentru educația fizică și sport, cât și a sentimentului de teamworking și antrenarea spiritului competitiv printre membrii echipelor participante înfățișează valorile pe care voluntarii asociației pun accent în pregătirea campionatului. Antrenamentul mental și energia concurenților sunt cheia ce le poate asigura un loc pe podiumul campionilor din Universitatea POLITEHNICA din București.

Jucătorii asociațiilor alături de galeriile de susținători, dar și de sprijinul și devotamentul voluntarilor sunt gata, de fiecare dată, să facă spectacol pe teren. În ciuda temperaturilor ridicate, ambientul prietenos este întreținut de echipa noastră de majorete, ziua soldându-se cu victoria incontestabilă a organizatorilor în fața tuturor provocărilor întâlnite pe teren.