În perioada 7-8 mai 2022 am avut plăcerea să organizăm un eveniment drag comunității noastre, Poli Summer Cup Spring Edition. A fost un weekend plin de pasiune, competitivitate și entuziasm, care a adunat la un loc atât pasionații de fotbal, cât și susținătorii echipelor participante.

 

Terenurile s-a umplut de culoare și zgomot, întrucât cele 16 echipe formate din studenți s-au întrecut pentru a câștiga titlul de campioni ai acestui turneu. Atmosfera electrică a fost amplificată de galeriile alcătuite din colegii acestora, care și-au arătat susținerea în mod vocal și vizual.

 

Meciurile au fost intense și pline de momente memorabile. Tensiunea și adrenalina au atins cote maxime în timpul finalei, când cele două echipe finaliste au luptat cu ardoare pentru trofeul mult râvnit. Fiecare sută, fiecare pas, fiecare atingere a mingii a fost urmărită cu sufletul la gură de către toți cei prezenți.

 

La final, echipa câștigătoare a fost aplaudată frenetic de galeria ce a fost susținută și nu numai. Momentul ridicării trofeului a fost unul plin de mândrie și emoții pentru jucători,dar și pentru suporteri. Evenimentul a demonstrat nu doar abilitățile sportive ale studenților, ci și capacitatea lor de a lucra în echipă, de a persevera și de a-și depăși limitele.