Campusul UPB a fost animat de Poli Summer Camp Spring Edition II, organizat special pentru studenți. Atmosfera vibrantă și pasiunea pentru sport au făcut din acest eveniment un moment memorabil pentru toți participanții.

Participanții, echipați corespunzator pentru o competitie acerba, s-au strâns în jurul terenului, pregătiți să-și demonstreze abilitățile fotbalistice și să se bucure de o zi de distracție sănătoasă. Competiția a fost împărțită în meciuri intense de 5 contra 5, fiecare meci aducând în prim-plan tehnică, strategie și spiritul echipei.

Entuziasmul spectatorilor nu a avut limite, încurajările și aplauzele prietenilor și colegilor făcând atmosfera și mai incitantă. Fiecare gol marcat sau apărare spectaculoasă era întâmpinat cu bucurie și aplauze, creând o legătură specială între jucători și suporteri.

Poli Summer Camp Spring Edition II a fost mai mult decât o simplă competiție sportivă – a fost o zi care a adus împreună studenții pentru a împărtăși pasiunea pentru fotbal, pentru a crea amintiri și pentru a promova spiritul de echipă. A rămas un reper în comunitatea studențească și o dovadă a faptului că sportul poate uni și inspira tinerii în căutarea excelenței și a distracției.