Universitatea POLITEHNICA din București prin Facultatea de Transporturi și cu implicarea Departamentului de Autovehicule Rutiere a organizat POLIAutoFest 2022 – un festival dedicat specialiștilor din domeniu, pasionaților din industria de autovehicule, autorităților centrale și locale, autorităților cu rol de reglementare, companiilor de profil.

POLIAutoFEST dă startul festivalurilor dedicate industriilor de profil. Iubitorii de maşini şi nu numai au fost așteptați, în perioada 20-22 mai, la prima ediție a festivalului auto.

Voluntarii AS POLI au fost responsabili de buna desfășurare a evenimentului și de partea de logistică, contribuind totodată și la promovarea acestuia prin distribuirea de materiale promoționale în rândul studenților pentru a aduce festivalul în lumina reflectoarelor.

Pe platoul central din campusul UPB au putut fi vizionate exponatelor principalelor companii producătoare de automobile. În același timp, au fost organizate dezbateri pe teme de interes, prelegeri academice, prezentări de produse, soluții și companii.

Evenimentul dedicat automobilului și industriei auto se adresează publicului larg, profesioniştilor, studenţilor, elevilor, viitorilor ingineri, având ca invitați numeroși producători precum Tesla, BMW, Mercedes și mulți alții, dar și reprezentanți ai instituțiilor și autorităților de reglementare și din educație.