A doua ediție a POLI ChemistryFEST, dedicată noilor tendințe în domeniul chimiei, ingineriei chimice, ingineriei mediului, ingineriei produselor alimentare, bioingineriei, industriei farmaceutice și nanoștiințelor, a fost desfășurată cu succes.

Mii de elevi, studenți și absolvenți au participat la POLI ChemistryFEST, cel mai mare eveniment dedicat aplicațiilor chimiei în diverse domenii. Vizitatorii au avut ocazia să urmărească experimente chimice captivante realizate de specialiștii de la UPB. Tehnologii precum imprimantele 3D de celule umane și printarea 3D în construcții au fost prezentate în expoziție.

Elevi din întreaga țară au vizitat laboratoarele de vârf ale Facultății de Inginerie Chimică și Biotehnologii pentru a lua parte la demonstrații și experimente spectaculoase realizate de către studenții #UPB. Evenimentul a inclus experimente practice, workshop-uri, concursuri, ateliere, precum și tehnologii și oportunități de angajare. Zeci de reprezentanți ai companiilor din industria ingineriei chimice și biotehnologiei au fost prezenți.

Eforturile pentru a coordona acest eveniment s-au datorat implicării active a voluntarilor de la AS POLI, care au gestionat cu succes fiecare detaliu și au promovat evenimentul prin intermediul materialelor promoționale adresate studenților.