Universitatea POLITEHNICA din București și-a deschis porțile pentru a promova educația și știința, în cadrul celei de-a XII-a ediție a POLIFEST – cel mai mare târg educațional dedicat tinerilor pasionați de tehnologie – în perioada 20-22 aprilie 2023.

Timp de trei zile, sub cupola Rectoratului Universității POLITEHNICA din București, s-au reunit zeci de mii de participanți: elevi, studenți, profesori, părinți și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Pe tot parcursul evenimentului, participanții au avut acces la conferințe științifice, workshop-uri, expoziții de echipamente și noi tehnologii, prezentări de oferte educaționale și oportunități de angajare. Au fost amenajate atât standuri ale companiilor, cât și standuri ale facultăților și asociațiilor de voluntariat, menite să ofere o imagine cât mai clară a oportunităților care vin odată cu decizia de a studia la Universitatea POLITEHNICA din București. 

Activitatea voluntarilor A.S. Poli, atât din perspectiva promovării evenimentului, cât și din perspectiva domeniului logistic, a avut un rol important și de această dată. Prin intermediul implicării lor, evenimentul a fost un real succes și și-a adus la îndeplinere scopul: crearea unei punți între mediul academic și cel economic și oferirea viitorilor ingineri a informațiilor necesare despre evoluția acestei profesii în raport cu progresul tehnologic.