Cu mare entuziasm, am avut plăcerea să invităm studenții la evenimentul nostru special, PoliJobs! Acest eveniment captivant s-a desfășurat în format online în perioada 12-13  mai și a fost o oportunitate excepțională pentru studenți să exploreze și să descopere perspective profesionale.

 

Au fost peste 100 de companii de renume care au participat, toate dornice să interacționeze cu tinerii talentați. Au avut șansa unică de a se conecta cu reprezentanți din diverse industrii, de la tehnologie la afaceri, și de a afla despre oportunitățile de internship și joburi de viitor.

 

Pe lângă oportunitățile de angajare, evenimentul a găzduit și seminarii interactive, ateliere și prezentări susținute de profesioniști cu experiență. Aceste sesiuni au oferit sfaturi valoroase despre cum să pregătesti CV-ul, cum să te prezinți într-un interviu și cum să iți dezvolți abilitățile necesare în cariera.

 

Indiferent dacă au fost în căutarea primului job sau au fost interesați să exploreze diferite direcții de carieră, POLIFest a fost locul potrivit pentru aceștia. Am fost nerăbdători să ne alăturăm în această perioada plină de oportunități și inspirație. Am făcut împreună că acest eveniment să fie un succes!