PoliJobs reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente pentru studenții Universității POLITEHNICA din București. Ajuns la cea de-a V-a ediție în anul 2022, aceasta a avut loc în perioada 16-17 noiembrie, fiind găzduită de corp FAIMA – hol BN – hol AN – intrarea principală Rectorat. 

 

La această ediție, mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level. Prin participarea la eveniment, aceștia au avut posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii și de a afla informații esențiale despre cerințele industriei și posibilitățile de angajare.

 

Un rol important în buna desfășurare a PoliJobs 2022 l-au avut, ca în fiecare an, voluntarii. Munca și dedicarea lor, alături de profesionalismul companiilor prezente, au făcut ca acest eveniment să fie un succes și să ofere o oportunitate valoroasă studenților, într-un context care să faciliteze networking-ul și explorarea oportunităților de carieră.

 

Așadar, PoliJobs 2022 a creat un spațiu prielnic studenților sau absolvenților dornici de angajare, facilitând accesul acestora pe piața muncii și susținând dezvoltarea lor continuă.