După o lungă perioadă de stat în casă, ne-am bucurat să punem umărul la contribuție în însuflețirea spectacolului caritabil pentru Geanina Bratu. Atât artiștii, cât și voluntarii s-au implicat trup și suflet, iar rezultatul a fost memorabil.

Pe data de 7 mai 2021, în spațiul Aulei UPB, A.S. Poli a pus la cale diverse numere de teatru, dans, muzică și karate pentru a încânta publicul din spatele micului ecran. Spectacolul a fost transmis Live pe pagina de Facebook, dar și pe contul de YouTube. Scopul serii a fost să o ajutăm pe Geanina, o studentă la master la Facultatea de Geografie, care, acum mai bine de cinci ani a fost diagnosticată cu o tumoră malignă de rinofaringe. Ulterior însă, în urma unor investigații Pet-CT, rezultatele au arătat apariția unor metastaze osoase. După multe ședințe de radioterapie și chimioterapie, medicul a recomandat încă 12 ședințe de tratament, ce se ridică la suma de 20.000 euro, pe durata a aproximativ 5 luni.

Suntem bucuroși că am reușit să strângem o sumă considerabilă care a mers direct la Geanina și sperăm că în curând o vom vedea zâmbind și făcând toate lucrurile pe care și le dorește.