De la pasiunea de a împărtăși bucuria la generozitate, spiritul caritabil și devotamentul fac diferența, astfel că A.S.POLI a lansat o inițiativă plină de semnificație,  spectacolul caritabil inspirat din “The Greatest Showman” si intitulat  “Împreună o ajutăm pe Anda”.

Acest spectacol nu a fost doar un simplu eveniment, ci o călătorie prin note muzicale și expresii artistice care transcend granițele obișnuite. În fiecare cântec și dans se ascunde un gest de bunăvoință, fiecare moment strălucitor aducand speranță și bucurie în viața Andrei Arghir și a celor care o susțin.

Scopul central al acestui spectacol a fost să adune contribuții generoase pentru Anda, o persoană zambitoare, optimista, dar care a suferit un eveniment cumplit. Un accident în ianuarie 2023, când un copac a căzut peste ea, a lăsat-o cu o fractură la nivelul coloanei L1 cu interesare medulară și o fractură triplă maleolară la piciorul stâng.

Pe lângă momentele artistice deosebite, fiecare detaliu a fost atent pregătit pentru a transforma seara de 11 mai 2023 in Aula UPB într-o experiență memorabilă. Invitații speciali și surprizele pline de farmec au facut ca această seară să fie unică și plină de surprize plăcute.

Spectacolul caritabil ce a avut deviza #ImpreunaOAjutamPeAnda va rămâne o draga amintire în inimile noastre. Cu echipa noastră talentată și dedicată, am adus în prim-plan spectacole de dans, muzică și teatru care au atins sufletele celor prezenți. Această seară specială ne-a arătat că prin unitate și pasiune, putem schimba vieți și crea amintiri ce vor străluci mereu ca stelele pe cerul nopții.