Spectacolul Caritabil intitulat ”Împreună pentru Marci” a fost dirijat de cuvintele Maicii Tereza – „Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești”.

De aceea, voluntarii AS POLI au gândit Crăciunul anului 2021 sub semnul bucuriei – bucuria noastră, a întregii Comunități UPB, de a fi actori sau spectatori ai Spectacolului Caritabil, cât și bucuria de a dărui o nouă șansă la viață lui Marci și viselor sale.

Marci este un tânăr student pasionat de sport a cărui studenție a fost umbrită de un drastic diagnostic, prezența unui Limfom Burkitt, cancerul de sânge cu cea mai rapidă creștere tumorală întalnită la oameni.

Marci care, cu toate acestea, crede încă în miracole și, mai ales, în faptul că numai oamenii le pot înfăptui – de aceea, spectatorilor li se cuvine prilejul de a descoperi cât de talentați sunt studenții din Comunitatea UPB și, totodată, prilejul de a dărui noi orizonturi unui tânăr pentru care viața, perspectivele, scurgerea timpului, zarea … au căpătat numai tonuri de negru.

Pentru a susține deviza noastră #StudentPentruStudent, spectacolul a fost despre o avalanșă de talente politehniste ce vor încânta prin diverse numere artistice de dans, muzică, teatru și multe alte surprize, ce au avut ca scop să îi aducă lui Marci un zâmbet pe buze și o speranța de a reveni la viața lui normală.