Cel de-al doilea semestru al anului universitar debutează cu ”The Royal Battle of Students” – un eveniment de tip concurs creat de AS Poli în colaborare cu asociația Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică, ce urmărește să scoată studenții Universității POLITEHNICA din București din rutină și să le răspundă la cea mai mare nevoie a lor de la momentul actual, adică o activitate de recreere și cunoaștere.

Situația pandemică a condus la instalarea monotoniei în mediul academic, fapt ce a influențat într-un mod negativ starea de spirit și motivația studenților. Astfel, AS Poli și YAIMM au venit cu propunerea de a organiza un campionat de jocuri, atât de societate, cât și video, pentru a le oferi participanților o seară în care se pot bucura de compania colegilor într-o manieră relaxantă.

Rezultatele acestui eveniment s-au dovedit de fiecare dată a fi unele benefice pentru toate persoanele implicate, atât pe plan personal, cât și pe plan academic, sporindu-le spiritul competitiv și bunăstarea studenților.

Activitatea se desfășura după vacanța de iarnă, în Biblioteca Universității POLITEHNICA din București, pentru a readuce la viață atmosfera studenției prin campionate de FIFA, turnee interminabile de șah sau table, runde de Activity, Catan și Rummy.