Inerente condiției umane de-a lungul istoriei înregistrate, sănătate mintală are un impact profund asupra experienței umane. Costul pentru indivizi și pentru societate este incomensurabil.

Indiferent că ești singur de Crăciun din diferite motive, cum ar fi moartea unei persoane dragi, că trăiești departe de rude sau din cauza izolării – acest workshop vine în ajutorul studenților pentru elimina măcar parțial factorii de stres generați de presiunea sărbătorilor.

De când am devenit adulți, acest sezon a fost aglomerat, claxonând intersecția stresului toxic și emoției anticipative. Experiența pe care am asociat-o cu copilăria, plină de bastonașe de bomboane, oameni de zăpadă și liste de Crăciun care erau toate despre noi, a fost schimbată cu mult timp în urmă cu griji legate de prognozele meteo și planurile de călătorie, de a avea suficient timp departe de muncă pentru a simți că ai avut o vacanță, și economisind suficienți bani pentru a acoperi toate listele de cadouri care sunt acum despre toți ceilalți.

În această frenezie, deși totul poate părea un chin, nu trebuie să te asociezi cu Grinch și pentru că AS POLI înțelege că aceste sentimente pot fi copleșitoare, dă naștere împreună cu Centrul de Cultură, Voluntariat, Sport și Activități Recreative și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră unui workshop benefic discuțiilor deschise despre cum ne afectează perioada sărbătorilor de iarnă starea de spirit.